Despre noi

Tot ce trebuie sa stiti despre compania noastra
Lideri in domeniul evacuatoarelor

Ocupand un loc meritat in randul multor servicii de evacuare din Moldova, trebuie sa stiti ca echipa noastra este formata din cei mai buni lucratori. Din experienta noastra, nu au fost inca cazuri in care un client sa fie nemultumit de sofer, de comportamentul acestuia sau de alte probleme. Dimpotriva, echipa noastra genereaza intotdeauna o incantare absoluta, atat pentru incepatori, cat si pentru soferii profesionisti, intrucat, privind instantaneu personalul nostru, puteti simti fiabilitatea si siguranta. Printre avantajele pentru care clientii nostri ne apreciaza sunt:

  • Personal bine educat si tactat
  • Lucrari rapide si de calitate inalta
  • Multi ani de experienta in acest domeniu
  • Echipament modern
  • Asistenta rapida si eficienta chiar si in cele mai dificile situatii rutiere
  • Orice forma de plata
camion de tractare
 
Cele mai rapide si mai calitative servicii de evacuator in Moldova 24/24

Cautati o companie care iubeste ceea ce face si este gata sa faca orice pentru binele clientilor? Atunci ati ajuns la locul potrivit, noi suntem firma de tractari auto.

Daca averi nevoie de servicii evacuator in Chisinau 24/24, atunci serviciul nostru „evacuator 24/24” va va potrivi cu siguranta. Astazi niciunul dintre soferi nu se poate lauda ca este imun diverselor probleme de pe drumuri. In ciuda faptului ca modelele de masini moderne se diferentiaza prin calitate de prima clasa si cu cele mai bune elemente auto, inginerii nu au venit inca cu o versiune absolut sigura si neinfricata a unei masini, la care nu vor iesi din functiune mecanismele sau ca masina nu va fi deteriorata pe drumuri. De aceea, in lumea moderna, se ofera servicii de evacuare, care pot ridica si aduce cu usurinta si in siguranta masina la locul potrivit.

Daca a aparut o problema pe drum, atunci puteti apela cu incredere la serviciile Evacuator - Chisinau. Pentru noi nu conteaza marca, aspectul si costul masinii dvs., ne pasa de serviciile de inalta calitate si ultrarapide pe care le oferim. Este foarte important pentru noi ca orice apel sa economiseasca timpul si finantele clientului nostru. Este destul de usor sa comandati serviciile noastre, pentru aceasta trebuie, fie sa apelati numarul indicat, fie sa completati o cerere de pe site. Nu va vom tine sa asteptati mult timp, avem muncitori profesionisti care proceseaza cererile in cateva minute, trimit un evacuator si de asemenea, ajung rapid la punctul dorit.
Este important sa retineti ca la plasarea unei comenzi urmeaza a fi furnizate toate informatiile detaliate, cum ar fi locatia, tipul de transport si gradul de deteriorare. Datorita acestor puncte, echipa companiei noastre va putea selecta rapid evacuatorul potrivit si calcula costul serviciului. Serviciul nostru de evacuare este, fiabilitate, calitate, disponibilitate si siguranta. Contactandu-ne, va economisiti nu numai timpul, ci si finantele.
masina de tractare