Preturi pentru o camion de remorcare in Moldova

Evacuarea auto
Categoria A
230 lei - 299* lei
Vreti sa stii tarife tractari auto in Chisinau si Moldova?Oferim evacuator pentru automobile cu preturi la cele mai mici in Chisinau si Moldova. Doar la noi va veti putea transporta „calul de fier”, fie ca este vorba de un Reno, Audi, Dacia, BMW, Skoda si alte marci in siguranta deplina si la un pret foarte mic.
Greutate totală < 1900kg
Categoria B
300 lei - 349 * lei
Daca sunteti proprietarul masinilor off-road, oferta noastra nu o sa va lase indiferent. Doar la noi veti economisi o cantitate suficienta de finante, in ciuda faptului ca veti folosi un evacuator pentru vehicule grele.
Greutate totală < 1900kg
Categoria C
350 lei - 600 * lei
In ciuda faptului ca vehiculele comerciale difera semnificativ in ceea ce priveste greutatea lor de masinile off-road, am incercat sa gasim cel mai convenabil si mai accesibil tractari auto pret in Chisinau, astfel incat sa nu difere prea mult de SUV-urile obisnuite.
Greutate totală < 1900kg
Categoria D
350 lei - 600 * lei
Oferim cel mai atractiv tarif tractari auto pentru evacuarea tehnicii speciale. Acest lucru se datoreaza faptului ca pretuim munca fiecarui transport specializat, care influenteaza literalmente viata noastra din Moldova. Oferta noastra cu privire la tehnica speciala - este cea mai buna oferta din tot Chisinaul.
Greutate totală < 1900kg
Evacuarea cu macaraua

Oferim evacuator cu macara la preturi avantajos in Chisinau si in Moldova. In ciuda faptului ca costul unei remorci cu o macara va fi putin mai mare decat de obicei, macaraua are o serie de caracteristici demne care justifica cu usurinta pretul acesteia. De exemplu, o astfel de macara se distinge prin mobilitate, siguranta in transport si multifunctionalitate. Macaraua evacuatorului va permite sa faceti fata celor mai dificile situatii, mentinand in acelasi timp siguranta si aspectul original al vehiculului.

Greutate totală <
Evacuare pe distanțe lungi
Rata de baza
250 lei
Transport
+10l/km
Dificultăți de încărcare
+100lei