Servicii

Serviciile noastre

Suntem incantati sa va oferim o gama larga de servicii de tractari auto de calitate, care sunt efectuate cu ajutorul celor mai profesionisti si cei mai buni muncitori din Chisinau. Pe site-ul nostru puteți apela la evacuator cu macara in Chisinau, Moldova.  Compania noastra „Evacuator - Chisinau” ofera in atentia dumneavoastra: evacuarea autoturismelor, celor de off-road, vehiculelor comerciale si chiar evacuarea tehnicii speciale. In plus pe langa evacuarea standard pe platforma, folosim macarale mobile, care se disting prin calitatea lor ridicata. Principalul nostru avantaj este - serviciul interurban 24/7. Prin urmare, daca va aflati intr-o situatie neplacuta in cel mai indepartat colt al tarii, nu trebuie sa va mai faceti griji. Servicii noastre tractari auto pentru masini disponibile in Chisinau si toata Moldova Cat mai curand posibil, vom ajunge acolo si va vom rezolva toate problemele.

Evacuarea auto

Putem evacua cu usurinta orice masina, indiferent de dimensiunea, starea si componentele sale externe. Preturile noastre pentru servicii evacuator pentru automobile in Chisinau, si toata Moldova sunt placut surprinzatoare, deoarece suntem apreciati datorita costului accesibil, pentru orice sofer. La noi, fiecare masina va ajunge in siguranta absoluta.

 

Aflaţi preţul
Evacuarea tehnicii speciale

Pe langa vehiculele usoare, efectuam evacuarea diferitelor tehnici speciale, pe care le incarcam intr-un evacuator modernizat si le livram in siguranta absoluta. Pentru evacuarea tehnicii speciale, folosim evacuatoare cu capacitate de incarcare crescuta si stabilitate sporita. Oferim urmatoarele metode de transport a tehnicii speciale: evacuare, incarcare partiala si completa. In timpul transportului, echipa noastra monitorizeaza cu atentie faptul ca transportul sa fie instalat in mod fiabil si corect, precum si ca acesta sa ajunga in forma sa originala.

Aflaţi preţul
Evacuarea cu ajutorul macaralei

Compania noastra ofera atat o optiune standard de evacuare a transportului, cat si o macara, care a devenit un asistent permanent in cele mai dificile situatii de pe drum. Daca aveti nevoie de servicii evacuator cu manipulator in Chisinau sau in orice alt oras din Moldova, oferim un serviciu cu macaraua atunci cand: masina este blocata; masina se afla intr-o gaura, sant sau stanca; aparatul nu se poate deplasa independent din cauza unor avarii grave. Cand comandati acest serviciu, la dvs., vine un muncitor, dar, profesionist, deoarece datorita macaralei, evacuarea are loc in modul automat.

Aflaţi preţul
Evacuator interurban

Indiferent daca va aflati in nordul sau sudul tarii, va vom ajuta in cel mai scurt timp posibil si vom rezolva toate problemele dvs. auto.

Aflaţi preţul