Ce trebuie sa spuneti si sa luati in considerare atunci cand chemati un evacuator

Ce trebuie sa spuneti si sa luati in considerare atunci cand chemati un evacuator
  • 25 03 2020
Ce trebuie sa spuneti si sa luati in considerare atunci cand chemati un evacuator

Orice situatie neplacuta asociata cu o masina provoaca o multime de emotii negative oricarui sofer, dar nu ar trebui sa va suparati, deoarece absolut totul se repara, imbunatateste si transporta. Daca aveti probleme pe drum, atunci mereu o sa va vina in ajutor un evacuator, care o sa va duca transportul in siguranta, rapid si fiabil la locul indicat de dvs. Pentru a apela serviciul de evacuare, trebuie sa faceti urmatoarele:

  • Formati numarul celei mai bune companii de evacuare, in care sa aveti incredere cu usurinta si in acelasi timp sa nu achitati, ca pentru un zbor spre Luna;

  • Partajati locatia dvs. operatorului;

  • Retineti daunele masinii, amploarea si motivul evacuarii;

  • Partajati-va datele introducand numele, prenumele si numarul de telefon;

  • Desemnati destinatia finala;

Este important sa ne amintim ca, atunci cand vorbim cu operatorul, merita mentionat orice detaliu si nuante legate de masina sau daune. Datorita claritatilor, operatorul va putea determina cu usurinta tipul de evacuare si alege cea mai potrivita optiune care va poate transporta in siguranta masina.

Toate serviciile de evacuare incearca sa ajunga la punctul dorit cat mai curand posibil si sa ofere asistenta necesara masinii. Dar nu uitati ca viteza de miscare nu depinde intotdeauna de sofer, este influentata de congestia traficului, de conditiile meteorologice si de ora zilei. La apelarea serviciului, soferul trebuie sa aiba cu el:

  • Permis de conducere;

  • Inspectia tehnica;

  • Procura pe masina;

Cand masina dvs., este ridicata si dusa la locul potrivit, puteti decide singuri: mergeti cu soferul sau ajungeti singuri la destinatia finala. Daca preferati sa ajungeti de unul singur, atunci trebuie sa eliberati o procura pentru a evita diverse probleme in timpul transportului.

In ceea ce priveste preturile, acestea depind de distanta de incarcare pana la punctul final si de asemenea, depind de utilizarea mecanismelor de evacuare. Toate aceste puncte sunt discutate cu operatorul, care accepta cererile si va trimite un evacuator.