Cea mai buna asitenta tehnica rutiera oriunde in tara

Evacuatoarele Chisinaului

Compania nr. 1
Multe informatii Contacte
Preț în Chișinău:

450 Lei - 550* Lei


Preț în afara Chișinăului:

10 Lei/km 


Categoria A include autoturismele cu o greutate totala de 1900 kg. Daca aveti o problema si aveti nevoie de tractare auto, aflandu-va intr-un autoturism, sa stiti, ca deservim fiecare autoturism, indiferent de starea si marca acestora.

Greutate totală <

1900kg

Evacuarea atomobilului
Preț în Chișinău:

450 Lei - 550* Lei


Preț în afara Chișinăului:

10 Lei/km


Categoria B include vehiculele de teren (off-road), a caror greutate totala variaza de la 1900 la 2900 kg. Daca aveti o problema si aveti nevoie de tractari auto non stop, aflandu-va intr-o masina de teren, sa stiti, ca deservim fiecare masina masiva, indiferent de starea si marca lor.

Greutate totală <

1900kg

Evacuarea auto
Preț în Chișinău:

550 Lei - 750 Lei


Preț în afara Chișinăului:

10 Lei/km


Categoria C include vehiculele comerciale, a caror greutate totala variaza de la 2900 la 4900 kg. Daca aveti o problema si aveti nevoie de camion de tractare in timp ce va aflati intr-un vehicul comercial, sa stiti ca deservim orice vehicule comerciale, indiferent de starea si marca acestora.

Greutate totală<

1900kg

Evacuarea auto commerciale
Preț în Chișinău:

550 Lei - 750 Lei


Preț în afara Chișinăului:

10 Lei/km 


Categoria D include tehnica speciala, a carui greutate totala variaza de la 4900-8000 kg. Daca a aparut o problema si aveti nevoie de asistenta rutiera non stop, aflandu-va intr-o tehnica speciala, sa stiti ca deservim orice tehnica speciala, indiferent de starea si marca acesteia.

Greutate totală <

1900kg

Tractarea tehnicii speciale
Calculați costul și plasați o comandă
Pasager
SUV
Marfă
Echip. special
Numarul vostru de telefon
Câte roți sunt blocate?
0
1
2
3
4
Prețul comenzii
Comandați un evacuator

Avantajele companiei noastre

Suntem liderul incontestabil in domeniul asistentei tehnice rutiere si ajutam soferii sa iasa din cele mai dificile situatii deja de multi ani.

 

Noi - suntem calitate si eficienta!

Compania noastra se distinge printr-o serie de functii demne care au atras pana acum peste 8000 de clienti. Avem cele mai bune evacuatoare in Chisinau si in toata Moldova. Va sugeram sa va familiarizati cu aceasta lista, astfel incat sa fiti convinsi de profesionalismul nostru.

Cele mai bune preturi

Aici nu veti gasi preturi ridicate care va vor reduce semnificativ volumul portofelului. Cele mai bune preturi la evacuarea auto in Chisinau. Accesibilitatea este importanta pentru noi, astfel incat fiecare client sa poata utiliza serviciile noastre.

Sosire rapida la fata locului

Avem soferi profesionisti care nu va vor tine sa asteptati mult. Dupa plasarea comenzii, auto evacuator va ajunge in mai putin de 25 de minute.

Serviciu de calitate

Compania noastra este formata din angajati cu inalta calificare, care in cateva minute, dar in acelasi timp va oferi servicii de inalta calitate oricarui client, indiferent de dimensiunea vehiculului. Nu veti gasi auto evacuator o asemenea calitate in Moldova. La noi, masina dvs. va fi in siguranta deplina.

Lucram non-stop

Indiferent de ora din zi sau din noapte, suntem intotdeauna gata sa va ajutam si sa oferim servicii rapide si de inalta calitate 24/7.

Camion de tractare

Recenziile clientilor despre noi
Feedback-ul este extrem de important pentru noi, datorita caruia ne putem uita la lucrul platformei noastre de tractari auto dintr-un unghi diferit si putem remedia ceva sau imbunatati ceva.

 

Sunt foarte multumita de serviciile Evacuator - Chisinau, deoarece au reusit sa vina in ajutorul meu cat de repede posibil si de asemenea, au putut sa-mi duca masina in punctul dorit. In mod separat, as dori sa il mentionez pe soferul politicos, care foarte tacticos si clar a reusit sa-mi explice de ce masina mea a incetat sa mai dea semne de viata. Dacă aveți nevoie apela la evacuator Chisinau ieftin pentru masini in Chisinau si in toata Moldova contactati aceasta companie

image
Cristina

Evacuator - Chisinau este dragoste la prima vedere, deoarece, in ciuda faptului ca mai devreme trebuia sa sun evacuatoarele, nu puteam observa munca intensa si rapida. In acelasi caz, m-a impresionat, in primul rand, viteza de sosire la locul respectiv, in al doilea rand, costul redus si in al treilea rand, muncitori binevoitori si profesionisti, carora le-am incredintat cu usurinta masina si nu am regretat ceea ce am facut.

image
Oleg

Mai multe despre noi

Profesionisti in domeniul

Deja pe parcursul a 5 ani, tractare platforma noastra a castigat atentia si dragostea multor soferi care sunt gata sa aiba incredere doar in profesionistii din domeniu. Pe site-ul nostru puteți apela la evacuator pentru automobile in Chisinau, Moldova. Folosind serviciile noastre, nu veti mai dori sa contactati alte companii dubioase, deoarece garantam si oferim:

 

  • ✓ Servicii profesionale
  • ✓ Servicii ieftine
  • ✓ Asistenta auto 24/7
  • ✓ Evacuator 24/7
  • ✓ Reduceri si oferte placute
  • ✓ Servicii in orice punct din Moldova
  • ✓ Cel mai sigur serviciu

 

Evacuator pentru automobile
Serviciile noastre

Suntem incantati sa va oferim o gama larga de servicii de evacuare, fiecare dintre care se distinge prin calitate si costuri accesibile.

Evacuarea auto
Putem evacua cu usurinta orice masina, indiferent de dimensiunea si aspectul acesteia.
Evacuarea tehnicii speciale

Pe langa vehiculele usoare, efectuam evacuarea diferitelor tehnici speciale, pe care le incarcam si le livram in siguranta absoluta.

Tractari auto ieftine

Evacuarea cu ajutorul la macara
Realizam evacuarea folosind macaralele cele mai moderne si profesionale, care nu va vor pune in pericol nici masina dvs., nici compania noastra.
Evacuator interurban
Indiferent daca va aflati in nordul sau sudul tarii, va vom ajuta in cel mai scurt timp.
Aflati mai multe de pe blogul nostru

In blogul nostru noi o sa va spunem despre platforma tractare auto ce nu le veti gasi altundeva

In ce cazuri este imposibil sa va descurcati fara un evacuator
26 09 2020

In lumea moderna, se creeaza o multime de masini de inalta calitate, care se disting prin cele mai bune componente tehnice, precum si printr-un aspect unic, dar nu putem sa nu remarcam faptul ca nu au inventat inca o astfel de masina care ar putea rezista

Este posibil sa apelati un serviciu de evacuare pentru alte vehicule?
28 03 2020

Multi soferi s-au confruntat cu situatii in care au vrut sa cheme un evacuator pentru un alt sofer egoist, care si-a lasat masina in locul gresit si astfel a blocat drumul sau zona pietonala...

Ce trebuie sa spuneti si sa luati in considerare atunci cand chemati un evacuator
25 03 2020

Orice situatie neplacuta asociata cu o masina provoaca o multime de emotii negative oricarui sofer, dar nu ar trebui sa va suparati, deoarece absolut totul se repara, imbunatateste si transporta...

In ce cazuri este imposibil sa luati o masina la tractare si in schimbul dat, merita sa sunati la evacuator
12 03 2020

Majoritatea soferilor se confruntau cu tractarea masinii proprii sau a altcuiva. Remorcarea in sine este miscarea unei masini folosind un alt vehicul. Aceasta sarcina este dificila si mai ales daca motorul masinii a incetat sa functioneze...

Evacuatorul: o solutie la o problema sau o risipa de bani?
10 03 2020

Fiecare rezident al orasului nostru poate observa ca in fiecare zi si an avem o crestere destul de rapida a numarului de masini. Pe de o parte, acest lucru este bun, deoarece oamenii isi pot permite confortul si comodiatatea, pe de alta parte, multe masin

Tipuri de evacuari ale vehiculelor
31 08 2019

Fiecare sofer care se respecta ar trebui sa stie ce tipuri de evacuari sunt, la ce sunt destinate si ce reprezinta acestea, deoarece drumurile moldovenesti lasa de dorit si daca soferul este informat, acest lucru ii va aduce beneficii...